Min nybyggda garderob

God eftermiddag! Hjärtligt välkommen ska du vara till ett nytt inlägg en fin dag som denna, jag tänkte att det bästa sättet att starta veckan på är genom att skriva ett inlägg till er. Idag tänkte jag prata med er om företaget som har hjälpt mig med bygg i Östersund, företaget heter Patrik Brink Kakel & Bygg.

Jag har alltid haft ett väldigt stort intresse för kläder och mode, det är något av det jag spenderar mestadels av min vakna tid med. När jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar klagade de ofta på att jag hade för mycket kläder, det såg ut som att jag hade väldigt mycket kläder främst för att jag inte hade någonstans att förvara dem. När jag började kolla på egen lägenhet var det därför viktigt för mig att det fanns förvaring där jag kunde ha mina kläder eller att man kunde bygga en snygg garderob. För att få det jag länge längtat efter fick jag gå med alternativet att bygga en garderob, jag byggde om ett av rummen till en stor garderob där jag skulle ha mycket plats för mina kläder och mitt intresse. Det förverkligades tack vare Patrik Brink Kakel & Bygg och den hjälpen jag fick av dem med bygg i Östersund. De byggde garderoben från grunden utefter mina önskemål, därför blev det precis som jag hade tänkt mig. Nu har jag mycket förvaring till mina kläder och ett helt rum där jag kan spendera tid med mitt modeintresse, jag har äntligen fått det jag så länge längtat efter. Det är helt tack vare det här företaget och deras underbara hjälp med bygg i Östersund, utan dem hade jag aldrig uppnått det resultatet jag var ute efter.