Hur vi gjorde när klädbutikens fönster blev krossade

Hej på er allihop, hoppas ni är taggade på att läsa ett nytt inlägg här på bloggen. Dagens inlägg kommer inte handla om mig personligen utan mitt jobb samt företaget Holsby Fönster AB som hjälpte oss att byta fönster i Malung i butiken där jag jobbar.

För några veckor sedan skedde det en tråkig sak i klädbutiken där jag jobbar, det var någon som hade krossat två av våra fönster. När jag kom till jobbet den morgonen möttes jag av chocken att någon inte hade haft något bättre för sig under natten, än idag förstår jag inte varför någon valde att förstöra våra fönster i Malung eftersom de inte var helt krossade så att man kunde ta sig in i butiken. Det fanns verkligen ingen anledning till att krossa dem, om det inte är någon som verkligen hatar mode och specifikt våra kläder. Hur som helst varade det inte länge innan vi tog kontakt med Holsby Fönster AB för att få hjälp att byta ut de trasiga fönstren mot nya hela, det här var inte ett svårt uppdrag för dem. När de kom till oss med de nya fönstren tog det bara ett par timmar innan de var färdiga med jobbet, jag och mina kollegor hade trott att det skulle ta mycket längre tid än vad det gjorde. Oavsett hur lång tid det tog är vi riktigt tacksamma för den hjälpen vi fick, i våra ögon var det bara ett plus att det även gick fort. Med tanke på att de gjorde ett så bra jobb med att byta klädbutikens fönster i Malung kan jag även passa på att tipsa er om att också anlita dem om ni skulle behöva hjälp med era fönster.