Att följa modet med glansigt hår med en håranalys

Just nu är det modern att ha plattat och glansigt hår. Det ska se sådär överdrivet välmående ut, vilket mitt verkligen inte gör. Det är risigt och torrt och det bästa jag kan göra är att sätta upp det i en toft för att få undan det. Annars känner jag mig som en julgran med håret som står åt alla håll och kanter. Då har jag ändå gjort mitt bästa för att fixa det, inte bara för att det är modet nu, utan för att jag vill ta hand om det så att det ser bra ut utan att jag ska behöva lägga tio minuter på att borsta igenom det varje dag.

Skickade faktiskt efter en håranalys från Feelgreater här om dagen, så får se vad den visar och därmed även vad jag kan göra med det. Det var en ren slump att jag hittade in på Feelgreaters hemsida, det dök upp i mitt nyhetsflöde och eftersom deras annons om att de kan fixa torrt och frissigt hår passar perfekt in på mig så gick jag in på den. Och där stod det att allt jag behövde göra var att rycka av ett hårstrå och skicka in det till dem i Jönköping så skulle de göra en håranalys av det och så ska jag genom det få veta vilken sorts vitamin jag saknar eller vad jag kan göra för att få ett glansigare och mer välmående hår.